Nadácia Just Slovensko

Sofinka 1

„Dobrý deň, volám sa Martina, som maminka Sofinky, ktorá sa narodila s viacerými diagnózami. Chcela by som vás veľmi pekne poprosiť o pomoc pre moju dcérku, ktorá je zdravotne postihnutá. Sofinka je 3 ročné, večne usmievavé slniečko, ktoré do našich životov prinieslo to najdôležitejšie. Prišla na tento svet, aby nás mnohému naučila. Predovšetkým úprimnej radosti zo života. Aj tá najbizarnejšia vec dokáže urobiť jej čistú dušičku šťastnou. Naučila nás pokore a vážiť si svoj život aj v tých najťažších chvíľach. Sofinka sa narodila s hydrocefalom a v 8. mesiaci jej diagnostikovali aj DMO. Okrem toho jej chýba jedna oblička a má choré srdiečko.  napriek všetkému sme to nevzdali a snažíme sa jej čo najviac pomôcť. Chodíme na terapie,  rehabilitácie – podľa lekárov má šancu postaviť sa na vlastné nôžky. Okrem Sofinky máme doma ešte dve detičky a tak nám chýbajú peniažky na jej intenzívnu liečbu. Momentálne najviac na  kúpu špeciálneho chodítka. Preto vás chcem veľmi pekne poprosiť o podporu. Veľmi túžime dať našej dcére šancu na čo najlepší život aj napriek všetkým diagnózam.
Ďakujeme, mama Martina s rodinou.“

Príbeh tohto malého dievčatka a jej rodiny nás chytil za srdce. Rozhodli sme sa vyhlásiť pre Sofinku zbierku, ktorá bude prebiehať počas mesiaca Máj 2022.
Do pomoci sme zapojili poradcov spoločnosti JUST SLOVENSKO, ktorí môžu prispieť cez objednávkový systém.
Finančný dar pre toto dievčatko je možné zaslať v ľubovoľnej výške aj priamo na transparentný účet nadácie, kde je potrebné do popisu platby uviesť “POMOC PRE SOFINKU”.

Názov účtu: Nadácia JUST SLOVENSKO
IBAN: SK63 8330 0000 0026 0207 4399
Popis platby: POMOC PRE SOFINKU

Vyzbierané finančné dary po ukončení zbierky poputujú Sofinkiným rodičom na zakúpenie zdravotných pomôcok a na jej liečbu.

Za vašu pomoc vopred ďakujeme.